iGluR 2024 Meeting

August 10-12, 2024

SickKids – Research Institute Peter Gilgan Centre for Research & Learning 686 Bay Street Toronto, Ontario

	Saturday August 10 th 2024
16:00-20:00 PGCRL Gallery	Opening Reception (badge pickup, light refreshments)
Ē	Sunday August 11 th 2024
7:30-8:15 PGCRL -2 nd floor	Registration & Breakfast
8:15-8:30 Robert Salter Auditorium	Welcome & Opening Remarks Michael Salter, Lu-Yang Wang, Amy Ramsey (possibly Ronni Cohn)
Session 1: John McDonal Moderator: Robert Salter Auditorium	d Memorial Symposium
8:30-9:00	Speaker #1 (30 minutes)
9:00-9:30	Speaker #2 (30 minutes)
9:30-10:00	Speaker #3 (30 minutes)
10:00-10:30	Refreshment Break
PGCRL Gallery	Posters
Session 2: Moderator: Robert Salter Auditorium	
10:30-10:50	Speaker #4 (20 minutes)
10:50-11:10am	Speaker #5 (20 minutes)
11:10-11:30	Speaker #6 (20 minutes)

11:30-11:50	Speaker #7 (20 minutes)
11:50-12:00	Speaker #8 – Short Talk (10 minutes)
12:00-12:10	Speaker #9 – Short Talk (10 minutes)
12:10- 13:30 PGCRL Gallery	Lunch with Parent Talk today or lunch Monday Posters
Session 3: Moderator: Robert Salter Auditorium	<u>י</u>
13:30-13:50	Speaker #10 (20 minutes)
13:50-14:10	Speaker #11 (20 minutes)
14:10-14:30	Speaker #12 (20 minutes)
14:30-14:50	Speaker #13 (20 minutes)
14:10-14:30	Speaker #12 (20 minutes)
14:30-14:50	Speaker #13 (20 minutes)
14:50-15:00	Speaker #14 Short Talk (10 minutes)
15:00-15:10	Speaker #15 Short Talk (10 minutes)
15:10-15:45	Refreshment Break Posters
Session 4: Moderator: Robert Salter Auditorium	<u>ו</u>
15:45-16:05	Speaker #16 (20 minutes) Moderator:
16:05-16:25	Speaker #17 (20 minutes)
16:25-16:45	Speaker #18 (20 minutes)
16:45-16:55	Speaker #20 Short Talk (10 minutes)

16:55-17:05	Speaker #21 Short Talk (10 minutes)
17:05-17:15	Day 1 Closing Remarks
17:15-18:30	Free Time
18:30-19:00 University of Toronto Faculty Club 41 Willcocks St.	Cocktail Reception
19:00-21:00 University of Toronto Faculty Club 41 Willcocks St.	Conference Dinner
	Monday August 12 th 2024
Session 5: John C. Rode Moderator: Robert Salter Auditoriur	•
9:00-9:30	Speaker #22 (30 minutes)
9:30-10:00	Speaker #23 (30 minutes)
10:00-10:30	Speaker #24 (30 minutes)
10:30-11:15 PGCRL Gallery	Refreshment Break Posters
Session 6: Moderator: Robert Salter Auditoriur	n
11:15-11:35	Speaker #25 (20 minutes)
11:35-11:55	Speaker #26 (20 minutes)
11:55-12:05	Speaker #27 Short Talk (10 minutes)
12:05-12:15	Speaker #28 Short Talk (10 minutes)
12:15- 13:15 PGCRL Gallery	Lunch (possibly Parent talk if not on Sunday) Posters
Session 7: Moderator:	

Robert Salter Auditorium		
Speaker #29 (20 minutes)		
Speaker #30 (20 minutes)		
Speaker #31 (20 minutes)		
Speaker #32 (20 minutes)		
Refreshment Break Posters		
ım		
Speaker #33 (20 minutes)		
Speaker #34 (20 minutes)		
Speaker #35 Short Talk (10 minutes)		
Speaker #36 Short Talk (10 minutes)		
Closing Remarks		